MacBook Pro!


foto: Jossan

Emelie skrev i inlägget nedanför att hon hört rykten om att jag köpt något idag och ja.... Idag blev jag stolt ägare till en ny MacBook Pro!!! Iiiiiiiiiiih :D 
Visst sved det en aning att trycka på den gröna knappen när man ser att 16 000 ska dras från kontot men.... det är så värt det! För den är fin fin fin. Nu väntar jag bara på att min morbror ska ringa så att jag kan få lite hjälp med att få tillgång till nätverket så att jag kan använda min nya fina älskade Mac.

Imorgon ska jag köpa Office-paket till den (för jag klarar mig trots allt inte utan Word) och lista ut var i denna lilla stad de säljer Adobe-paket (någon som trodde jag skulle överleva med en dator utan Photoshop?).

/ Ida

ps. Emelie skrev visst i inlägget nedan att hon trodde att jag pluggat som en sårad idag... Jo, det var tanken i alla fall, och det är den som räknas. Eller hur Lisa?

Systra Mi


Mitt fina halsband, Foto: Jag (Emelie)

Har ni sett mitt fina halsband som jag fick av Sofia när jag fyllde 18 år? Det är handgjort och som ni ser står det ingraverat "Systra Mi" på det. Känner ni igen det? Kommer nämligen från Ronja Rövardotter och betyder (som ni säkert förstår) min syster. Tycker så otroligt mycket om det!

Idag har iaf vi gymnasie elever varit lediga eftersom det var öppet hus i lördags. Själv råkade jag sova till kvart över 12 idag, fick en blandad chock och panik känsla när jag insåg att i princip halva dagen hade gått. Men när man är ledig så får man väl sova så länge antar jag. Tror att Ida har pluggat som en sårad idag, och jag har hört rykten om att hon har köpt nånting (?). Hon kanske berättar vad senare ikväll ;)

//Emelie


Första advent


Jossan, foto: Jag (Ida)

Var har snön som var här för några veckor sedan (när jag fotade bilden ovan) tagit vägen? På första advent ska det vara snö. Allt annat än helt fel. Det var trots allt riktigt kallt idag, -7 grader. Faktiskt riktigt skönt att vara ute och gå en promenad. Charlie badade i bäcken där vi tog mystikbilderna i somras, han såg ut som en liten isbjörn när pälsen blev isig :) Jag är l e d i g imorgon. Kan ni förstå hur underbart det känns!?

Glad första advent på er!

/ Ida

Sequins


modell: Ida
foto: Emelie

Party party igår med min fina vän Lisa! Vi dansade tills benen värkte.
Idag ligger jag mest och tar det lugnt i soffan och ser på film, har fått lite feber och ont i kroppen av vaccinet som togs igår. Men det är skönt att ha tagit det, så slipper man oroa sig för att bli sjuk på riktigt :)

Bjuder på en bild på mig från i somras ;) Älskar min paljettjacka och mina fina Monki-klackar!

/ Ida

Reflexskärm, vad är det?


Mirre, Magda, Lisa
foto: Jag (Ida)

Lite dålig uppdatering här, vi är fullt medvetna om det. För min del är det skolan som kräver alldeles för mycket tid av mig. Har hållit två tal i veckan, och faktiskt så är det inte så farligt. Nu är det fyra prov kvar och sen väntar 3,5 veckors ledighet! Jippie!

Ovan ser ni mina vänner som jag spenderar mina dagar på skolan med. De ville ha bilder till sitt UF-företag och jag ställde upp som fotograf. De har absolut ingen aning om vad man använder en reflexskärm till (är det en hatt eller är det en manuell blåsmaskin?). Men jag tycker väldigt mycket om dem ändå :)

/ Ida

The falling leaves of gold


modell: Ida
Foto: Emelie

Har varit mycket bilder på Moa nu på senaste tiden, så jag tänkte bryta den trenden med en bild på Ida som jag tog när vi hade vårat "höst tema". Tycker det är så fint med alla de färggranna löven!

Gissa vad jag har gjort ikväll? Jo, jag har sett filmen Paranormal activity. Det är inget för de känsliga måste jag säga! Näe fy tusan, man satt på helspänn igenom hela filmen (förutom början tydligen, men den missade jag så). Hur som helst så ska jag försöka ladda inför morgondagen då det är rep inför kvällskonserten vi har imorgon kväll. Konserten befinner sig på Efyran och den börjar kl 19.00, vem som helst får komma det och det är självklart gratis inträde! Så kika förbi vetja :)

Ice cold


modell: Moa
foto: Ida
redigering: Emelie
mua: Hanna

Här har ni den utlovade bilden på Moa! Hoppas ni gillar den :)

Another World


foto: Stina
modell och redigering: Ida

Väldigt roligt att ni gillar mermaidbilderna och att det är många nya läsare som har hittat hit, vi hoppas att ni stannar! Vi tänkte lägga upp en till bild på Moa ikväll, så kika gärna in då :)

Just nu sitter vi och diskuterar Robert Pattinson och Taylor Lautner från New Moon på msn, vem är snyggast? Det är svårt det här.. Man måste nog gå och se filmen på bio igen så kanske det blir lättare att bestämma sig!

Mermaid


modell: Moa
foto: Emelie
mua: Hanna

Här har ni en till bild från gårdagens session! Måste åter igen tacka Moa och Hanna för deras insatser!

Vi hade många nya läsare igår, vilket alltid är lika roligt. Dessutom måste vi tacka för alla de fina kommentarerna på gårdagens sista inlägg, väldigt uppskattat att få höra att ni tycker om det vi gör!

Nu sitter jag iaf och redigerar ännu fler bilder på Moa, gillar ni bilden ovan förresten :)?

//Emelie

All fairytales are not good ones


modell: Moa
foto: Ida
redigering: Emelie
mua: Hanna

Här har ni den första bilden på snygga Moa från dagens plåtning! Visst blev det rätt häftigt? Hon föreställer en sjöjungfru, men inte riktigt den snälla disney versionen. Våran sjöjungfru är i själva verket ond, det ni. Hur som helst så stod Hanna för sminket, visst är hon grymt duktig? Det är första gången hon har sminkat för oss och vi är super nöjda!

Men vad säger ni, gillar ni bilden :)?

Make up 22/11




Bilder på när Hanna sminkar Moa inför dagens tema, kan ni gissa vad det var?
Det kommer upp bilder från själva plåtningen lite senare idag också :)


Sunday

Nu drar vi iväg till e4an där Moa ska bli sminkad av Hanna innan vi drar vidare för plåtning!
Vi lägger upp bilder i eftermiddag, kika in då :) Ha det bra så länge!

City lights


Jag (Emelie), foto: Ida

Ni får ursäkta min minst sagt konstiga min, men tycker att bilden är lite små cool ändå. Den är från min och Idas vistelse i Stockholm.

Imorgon ska vi äntligen ha sessionen med moa! Från början hade vi tänkt oss ett snöigt och kallt klimat, men istället bestämde någon att all snö skulle töa bort så att allt gräs visade sig igen. Detta gillade vi inte så mycket, men vi ändrade på planerna lite och nu tror vi att det kommer bli jätte bra ändå! Kläder och plats är nu fixade (det var absolut inte lätt att hitta passande kläder, ni kommer att förstå varför när ni får se bilderna) så det kommer bli riktigt bra det här. Kika in imorgon och kolla :)

//Emelie

Summertime


modell: Ida
foto: Emelie

Visst längtar man till sommaren när man ser den här? Tycker ni om den?

Snart ska jag ner på stan och köpa mig en grymt snygg tröja med markerade axlar, efter det ska jag vidare till nordanå cafét där våran muko (musik kommunikation) grupp ska ha ett musik café ungf. Blir mysig musik och fika helt enkelt. Klockan 2 på Nordanå cafét, vem som helst kan få komma :)

Ikväll blir det nog att bara ta det lugnt, har varit många långa nätter nu på senaste tiden så jag ska försöka ta igen det. Speciellt eftersom jag måste vara pigg imorgon inför plåtningen med Ida och Moa. Temat är grymt och duktiga Hanna kommer att stå för sminkningen, så kika gärna in imorgon om ni vill se resulteten! Vi tänkte försöka ta lite "backstage" bilder också, så ni får se hur det ser ut bakom de färdiga och redigerade bilderna.


Any variation of blue


Emelie igår, foto: Ida

Måste säga att New Moon var f a n t a s t i s k. Har redan planerat att se den igen med Lisa (som av en slump hamnade bredvid mig och Emelie igår/i natt på bion :)) och Mirre! Åh. Älskade den verkligen. Och den här gången bryr jag mig inte om vad kritikerna säger.

Nu börjar mina 4 timmars sömn förra natten ta ut sin rätt, dags att gå och sova tror jag. Imorgon är det dags för en barnfotografering, ska bli spännande!

/ Ida

Kamerautrustning



Vi har fått en del frågor om vad vi använder för kamerautrustning, så här kommer ett inlägg om det :)

Vi använder min Canon EOS 400D + kitobjektivet, Canon EF 50mm f/1,8 ll och Tamron AF 70-300mm F/4-5,6.

/ Ida 

New Moon


foto: Jossan
redigering: Ida

Nu drar vi på bio och ser New Moon! :D
Sov gott allihopa!

Sparkle


modell: Emelie
foto: Sara
redigering: Ida

Lite sen uppdatering idag (igen), vi är helt enkelt nattugglor. Vilket är en lögn, eftersom jag (Ida) inte kan hålla mig vaken längre än till 11. Men ikväll ska detta sättas på prov då vi ska se New Moon (vilket ni förmodligen inte har missat) 23.59 (:D). Det blir en lång natt med farliga vampyrer (snygga sådana), farliga varulvar (snygga sådana), en idiotisk tjej (huvudkaraktären, tyvärr), och det viktigaste: popcorn + cheddarkrydda! Yaay! Kommer bli en bra natt :) Konsekvenserna får vi dock ta imorgon. Den dagen den sorgen.

Men, efter hockeyn (AIK ser ut att vinna för första gången på evigheter) ska vi komma i rätt stämning genom att se Twilight och dricka mangosmoothie (mums)! Bra kväll :)

Vi uppdaterar innan vi åker till bion, so stay tuned for transmission.

Paljetter


modell: Ida
foto: Emelie

Ovan ser ni  en bild på snygga Ida och hennes grymma paljettjacka! Vad gillar ni bilden :)?

Förresten, är ni sugna på att få veta lite mer exakt vad vi använder oss av för utrustning? Kika in imorgon, för då ska ett inlägg om just detta komma upp. En till sak som händer imorgon är New Moon premiären som jag och Ida ska på, före det blir det att se Twilight för att komma in i rätt stämning så att säga ;) Tror det kommer bli fantastiskt bra.

//Emelie

Wednesday


Jag och Charlie, foto: Jag

Ah, härlig dag idag. Vanligtvis slutar jag fyra på onsdagar, men idag hade vi nationella i svenska b så jag slutade vid 12. Är det bara jag som tycker att det faktiskt är roligt att sitta och skriva i en stor sal i flera timmar? Nu håller jag och Charlie på att bråka om mitt plugg-godis (bra för motivationen på stora prov ;)). Måste strax ta tag i manus till talen... gäsp. Det tycker jag inte om att skriva.

Vespa

foto: Ida
foto: Ida

Sen uppdatering idag, klantiga som vi är så trodde vi båda två att den andre hade uppdaterat.
Annars har kvällen varit oväntat effektiv för egen del, jag har pluggat engelskaglosor, kollat massor av Hair-klipp på Youtube (väldigt nödvändigt, älskar Hairlåten!), gymmat, skrivit på mitt informativa tal (Emelie har gjort sitt också vet jag) och fixat med en broschyr i InDesign (nu kan ni vara nöjda, Mirre och Magda).
Dessutom har jag rullat in min italienska vespa in i garaget, den tål inte den norrländska vintern, stackarn.

Emelie har planerat inför plåtningen på söndag, men vad händer med snön? Och varför ska det vara sol just på söndag? Vi får hoppas att vädret är med oss, även fast det inte ser så ut just nu.

Imorgon väntar 5 timmars nationellaskrivning i svenska b för mig, dags att gå och sova nu med andra ord. Godnatt :)

Enchanting


modell och redigering: Emelie
foto: Ida

En till bild från vårat mystik tema! Denna gång är det faktiskt jag som har redigerat bilden, brukar ju oftast vara Ida som står för det. Men vad gillar ni bilden :)?

Ser att vi har fått många nya läsare idag, fömodligen är det många som har hittat hit genom Moas blogg. Självklart hoppas vi att ni gillar våran blogg och kikar in fler gånger! Ett hett tips är till helgen då vi ska fota Moa igen.

//Emelie

Tea


foto: Ida

Måndagar är härliga härliga, lång sovmorgon och bara två lektioner. Bra med en mjukstart på veckan!
När jag kom hem från skolan hade jag tänkt sätta mig ner vid datorn med en kopp rabarberte och fixa till en svenska c text, men självklart kom jag på att jag ville fota muggen, och när jag var klar hade mitt te hunnit bli kallt.. ;) Men nu ska jag faktiskt fixa texten. Ciao!

Brand new day


Jag och Charlie, foto: mamma, redigering: jag

God morgon! Ny dag, ny vecka. Börjar den, som vanligt, med en låång sovmorgon. Nu ska jag försöka att vara så effektiv som möjligt och sätta igång med mitt projektarbete (haha, min handledare kan inte tycka om mig, är väldigt seg med allt..).

I veckan ska jag och Emelie göra två roliga saker tillsammans: på torsdag ska jag se när hon sjunger på efyran och sedan ska vi se Twilight innan vi åker till bion och ser New Moon! Äntligen! 
Och på söndag har vi en plåtning med Moa, som Hanna ska sminka. Hoppas vädret är med oss då, idag är det fruktansvärt grått ute..

Jag har förresten gjort Moas nya header, men hon vet inte vilken version hon ska välja, så om ni vill kan ni gå in på henens blogg och kommentera :)

/Ida



Without a thought


modell: Sofia
foto: Emelie

En bild från dagens plånting med min kompis Sofia, tyvärr har hon lagt ner sin blogg så jag tänkter inte länka till den. Men vad gillar ni bilden? Vi körde lite fancy stil gentemot gammalt industri område, ändå rätt snyggt tycker jag :)

//Emelie

Sunday

foto: Ida
Jossan, foto: Ida

Halloj, söndag idag (ifall någon mot förmodan skulle tro något annat). Ganska härligt, går omkring i huset och plockar bort saker jag lyckats sprida ut under veckan, läser DN, gör litegrann i Photoshop, pluggar lite engelskaglosor, läser Pride and Prejudice och är allmänt lat. Ska träna senare och då kan jag ju inte vara lat.. Söndagar är ju till för att man ska få lata sig!

Moa är fortfarande sjuk, så det blev tyvärr ingen plåtning idag heller, men nästa lördag har vi som sagt ett annat tema på gång. Då ska grymt duktiga Hanna stå för sminkningen! Kommer nog bli riktigt bra det.

Bilden på min lillasyster ovan tog jag igår ute på gården för att stilla abstinensen något och för att testa mitt nya objektiv. Tycker om det redan :)

Hoppas ni har en bra söndag

/ Ida

Shades of Purple


Ida, Foto: Emelie

Sitter här med en frukt skål och väntar på att sofia ska komma, då ska hon äntligen få sin 18 års present och jag hoppas hon gillar den! Imorgon ska jag som sagt fota henne och det blir spännande att se om vädret har lust att vara på våran sida eller inte. Återstår att se alltså.

Ni får ha en bra lördagskväll så länge, det ska iaf jag :)

//Emelie

Days turns into nights


modell: Moa
foto: Ida

Det var ju tänkt att vi skulle fota Moa idag, men stackarn kände sig tyvärr sjuk. Därför blir det nog så att jag fotar henne imorgon och Emelie fotar Sofia. Så imorgon får ni se mer nya bilder :)

Goddess of Love and Beauty


modell: Emelie
foto och redigering: Ida

Här kommer en redigerad Venusbild :) Vad tycks? Visst lyckades vi hitta det perfekta stället att fota på?
Nu ska jag börja redigera en bild till Moa!

Nytt objektiv!






Jag, höken, lillasyster Jossan
foto: Jag (Ida)

Gissa vad jag har hämtat på posten idag? Rubriken ger en viss ledtråd.. ;) Ett Canon EF 50mm f/1,8.
Längtar tills det blir ljust ute så man kan fota! Tar kanske med kameran till skolan imorgon om jag inte kan vänta till lördag :) Här ovan är iallafall lite testbilder, men jag gillar inte riktigt att fota inomhus.

Nu blir det fika; glögg och pepparkakor och kanske kladdkaka. Yummie! Ibland är det faktiskt riktigt mysigt med vinter :)

/Ida

Love is Blind


Ida, Foto och redigering: Emelie

Snart är det äntligen helg! Det är rätt mycket uppbokat för min egen del och en av sakerna som händer är ju sessionen som jag och Ida ska ha med Moa H som vi har längtat efter! Temat avslöjas inte än men ni ska få se så småningom. Bra kommer det att bli iaf!

Annars har det varit en dålig sång dag för mig, mycket sång men dålig sådan med andra ord. Då får godis en på bra humör, så jag tror jag ska införsaffa mig lite sådant. Man kan ju inte alltid vara nyttig, eller hur ;)?

Näe nu blir det att pillra lite med en bloggdesign till en kompis. Får se om jag lyckas få ihop något vettigt.

//Emelie

Deliciousness


foto: Ida

God kväll :)
Vi ska snart fika vår kladdkaka som vi har bakat. Idag har vi diskuterat olika besvärjelser (ur Harry Potter), försökt få in att dogmer hör till religionens fem komponenter i mitt (Idas) huvud, sett Hell's Kitchen och framförallt har vi diskuterat våra nya teman, kommer nog bli grymt! Hoppas bara att inte modellerna fryser ihjäl, det börjar bli riktigt vintrigt och kallt här nu.

/ Ida och Emelie

Som sommarsnö

foto. ida
foto: Ida

Jag ser det snöar, jag ser det snöar.. Det är nog dags att ge upp hoppet om att fota fler gudinnor det här året.
Imorgon ska jag och Emelie vara med varandra och då kommer vi garanterat att planera någon av våra kommande plåtningar :) I helgen ska vi fota Moa, denna gång med ett nytt grymt tema!

Förresten! Kan ni gissa vad jag precis har klickat hem? ;)

/ Ida

Determined


modell: Emelie
Foto: Ida

Bjuder på en bild från Bronze temat, var länge sedan ni fick se en sådan. Visst längtar man otroligt mycket till värmen när man ser dem? Det gör iaf vi. Det blir inte bättre av att det är mörkt och snöigt ute, sen hjälper det absolut inte att tänka på att det nyss har börjat, vilket också resulterar i att det kommer fortsätta ett bra tag till. Men vi håller huvudet högt och försöker fota allt vad vi kan ändå eftersom det gör oss på så bra humör!

Så vad tycker ni om bilden då :)?

Penguin

av Ida Nilsson
Gjord i Photoshop av Ida Nilsson


Äntligen klar med den utredande texten jag har kämpat med till svenska c! Den blev inte särskilt bra. Inte bra alls faktiskt. Men jag får förhoppningsvis tid att slipa på den senare.

Tänkte att det var dags att lägga upp en illustration här på Forgotten fairytales. Det är roligt att rita i Photoshop, har inte hunnit med särskilt många, det tar tid. Det finns så många som är så extremt duktiga. Linda Bergkvist är en stor favorit. Det ligger nog mängder av talang, jobb och timmar bakom hennes vackra konstverk. Önskar jag kan bli hälften så bra någon dag! Jag ska bara ta mig tid att våga testa först ;)

Sommarkyla


modell: Sofia
foto: Emelie

Idag har jag och Ida pratat med varrandra väldigt mycket i telefonen, men vi är inte ledsna för det, tvärtom! Lite allt mellan himmel och jord har vi diskuterat, men självklart kommer nya foto teman och idéer upp i ämnet. Och jag måste själv säga att vi har två riktigt bra teman på gång, tyvärr måste den ena vänta till sommaren. Men den som väntar på något gott.. Hur som helst är den andra väldigt passande för vårat kyliga klimat.

Men nog om det nu, tänkte länka till en fantastisk smart och rolig hemsida som Ida hittade. Den heter http://www.rolighetsteorin.se/ och är ett initiativ av Volkswagen. Ida och jag bara älskar det!

Queen of the Underworld

foto: Ida
foto och redigering: Ida
modell: Moa
hår: Simone

Enligt grekisk mytologi kidnappades Persephone av Hades, härskaren av underjorden, när hon plockade blommor med några nymfer. Hennes mor Demeter, skördegudinnan, blev utom sig av sorg och livet på jorden blev stillastående medan hon letade efter sin dotter. Till slut berättade Helios, solen, som ser allt att hon blivit kidnappad av Hades. Zeus som blev pressad av alla hungrande människor tvingade Hades att återlämna Persephone till jorden igen. Men innan hon blev befriad av Hermes lurade Hades henne att äta kärnor från ett granatäpple. Det fanns en regel skapad av moirerna, som bestämmer över ödet som säger att den som äter eller dricker i underjorden är dömd att vara där i all evighet. Regeln gjorde så att Persephone var tvungen att återvända till underjorden en säsong varje år. Medan Persephone var där var all växtlighet på jorden död, men när hon återvände hem till sin mor blomstrade det igen.
Det var så årstiderna förklarades i grekisk mytologi.

Vad tycker ni om bilden? :)
Tanken är att den ska illustrera när Persephone är på väg ner i underjorden, med blomstrande växtlighet framför sig och döende växter bakom sig. Informationen är hämtad från Wikipedia, så det är inte säkert att den är helt tillförlitlig.

Magic lantern



modell och redigering: Ida
foto: Emelie

Det var länge sedan vi la in någon bild från det här temat, så nu tyckte vi att det var dags. Men vad säger ni? Gillar ni bilden bäst i färg eller i svartvitt :)?

Snowfall


Från förra vintern, det var -20 grader! foto: Anna Ö

Hej hej, har varit hos min vän Magda i Boliden och där var det massor med snö! Såg verkligen vintrigt och fint ut. Här i stan börjar snön smälta bort. Fick "Grattis på 18 år, 5 månader och lite till"-dagenpresenter av henne, söta muffinsformar, en söt handkräm och en magnet som passade mig alldeles utmärkt.. "I know I'm not perfect, but I'm so close it scares me." haha ;)

Mamma står och lagar trerätters, jag har dukat och tänt alla ljus jag kunde hitta och Jossan har satt på julmusik, jättemysigt :) Kvällen ska (efter middagen) spenderas framför Photoshop, förhoppningsvis kommer en bild upp här på bloggen ikväll eller imorgon.

/ Ida


Vinterland


modell: Stina B
foto: Emelie

Lilla Skellefteå ligger under ett vitt snö täcke idag, väldigt vacker enligt mig! Fast jag tycker att det skulle kunna sluta snöa då det inte är lättast att fota samtidigt. Men vi får se om Sofia är villig att ställa upp ändå. Annars får vi hoppas på morgondagen ist!

//Emelie

She doesn't need to see the sun ahead


modell: Emelie
foto: Ida

Hoppas inte ni är dö less på alla dessa "gudinne" bilder, för det kommer fler ;) Här har ni en Venus bild iaf, gillar ni den?

Eftersom jag har 2 timmars hål idag och dessutom bor väldigt nära skolan så bestämde jag mig för att fara hem en stund. Har övat lite på min ensamble låt, jisses så uppsjungen man måste vara innan man kan ta sig ann den!

Idag är det ju fredag också, det gillar vi skarpt. Kan bli 2 plåtningar i helgen om vi har tur!

// Emelie


Incomplete lullaby

foto: Ida
modell: Julia
foto: Ida

Har inte så mycket att skriva, förutom att det är fredag imorgon. Wiho!


Trapped

foto: Ida
modell: Moa
hår: Simone
foto: Ida

Man glömmer hur mörkt och kallt det faktiskt är på vintern. Varje år glömmer man och varje år blir man påmind. Var är sommaren? Ikväll ska jag nog iallafall sätta mig med matten och fysiken och en kopp varm choklad, det är ju trots allt lite mysigt :)

Här är en till bild på Moa, vad tycks?

/ Ida

Walking this empty road, searching for you


modell: Stina B
foto: Emelie

Här har ni en bild på söta stina, jag fotade henne den första dagen det hade kommit riktig snö och måste säga att det blev vackert med allt det vita.

Imorgon är det torsdag, snart helg alltså! Fast det blir nog en lugn sådan, lika skönt tycker jag. Annars blir det mycket sång läxa för min del, men eftersom jag tycker om låtarna så gör det ju faktiskt inte så mkt. Idag har jag iaf stått ut med 4 timmars lucia rep. Det hela gick faktiskt väldigt smärtfritt, det gillar vi :)

//Emelie

New Moon

Ida, foto: Emelie
modell: Ida
foto: Emelie

Kolsvart ute, men vad gör väl det, för vi har biljetter till New Moon den 19e!

Café

Mirre, foto: Ida
modell: Mirre
foto: Ida

God morgon! Så underbart härligt med sovmorgon, sitter här och bara latar mig.
Bilden ovan är tagen på Lilla Mari, Skellefteås i särklass mysigaste café :)

/ Ida

In the moment



foto: Emelie

Här har ni två sköna in the moment bilder från Stockholm!

Jaha då var cirkusen igång igen, pratar förstås om skolan. Idag hade jag min första projektarbete timme där vi fick lite information om målen och dylikt. Jag har också hunnit med att få tillbaka några arbeten med överaskande trevliga resultat! I morgon börjar dock allvaret med lucia övningar hit och dit, kommer vara tidskrävande men samtidigt kul.

Ikväll ska jag bara slöa, skönt va?

// Emelie

Leaving


modell: Moa
foto: Emelie
assistent: Ida
hår: Simone

Sista dagen på höstlovet idag, suck. Men, ska man tänka positivt så är det ju ganska snart jullov ändå och det ser vi fram emot! :)

Här får ni en till bild på Moa, bara för att hon är grym!

RSS 2.0