Daydream

modell: Stina
foto: Ida
-
Jag har rejält med fotoabstinens just nu. Vill fota fota fota! Och så tittar man ut och så är det snöstorm. Det är ju snart april, och det är mer snö än någonsin :( Önskar det kunde vara mer som på bilden, grönt och soligt.
/ Ida

Sunshine

modell: Simone
foto: Ida
assistent: Emelie
-
Nu är det sommar, nu är det sol... Inte riktigt, men nästan. Skönt att vakna av solljuset på morgonen! Nu väntar vi bara på att alla högar med snö ska smälta bort. Men nu finns det åtminstone hopp om ännu en sommar :)
Idag ska jag ha på mig min nya trenchcoat som jag köpte på Massimo Dutti i Stockholm :) Vårkänslor!
-
Ha en bra dag!
/ Ida

That's what you get


modell: Paulina
foto: Emelie
loka: Stolen Deer

Jag jobbade natt igår och Ida for iväg till Stockholm. Inatt ska jag också jobba medan Ida förmodligen sover gott i huvudstaden efter en härlig dag med shopping.. Jaja, jag tjänar pengar och hon slösar så jag har det bättre, eller hur? (försöker tänka positivt här!)

Näe skämt och sido så gillar jag faktiskt mitt jobb, trots att det är mitt i natten. Men de är trevligt folk som jobbar där och jag är ju faktiskt en nattuggla så, jag överlever. Dock så blir dyngsrytmen sisådär, steg först upp kl 10 men gick och la mig vid kl 2 och sov till 4 på eftermiddagen.. men jag ska ju jobba inatt också, så kanske lika bra så man håller sig vaken.

Jaja, nu vet ni lite vad jag ska göra ikväll/natt. Men vad gillar ni bilden ovan :)?

//Emelie


Solen skiner igen min vän


fortsätter med Idas koncept och lägger in en sommarbild!
foto: Ida

Sådär ja! Nu har jag pluggat nutida konst (musik historia) i 3 dagar (2 dagar flitigt) och jag känner att jag kan så mycket som jag behöver kunna faktiskt, till och med musikexemplen sitter och det är inte ofta. Känns skönt att ha engagerat sig och slippa gå dit med klumpen i magen.

Näe nu ska jag titta över papperna en sista gång och sedan röra mig mot sängen och drömmar om de romantiska kompositörerna, Shubert, här kommer jag! Godnatt på er ;)

//Emelie


That summer seemed to last forever

modell och redigering: Ida
foto: Emelie
-
Det var ett bra tag sedan jag la upp en sommarbild (som ju är det man vill lägga upp mest hela tiden) så det var dags nu tycker jag! Den här bilden är rätt gammal, sommaren 2008, det var innan vi börjat fota "på riktigt". Hej auto! ;) Men det var även då jag var betydligt mer intresserad av efterarbetet i Photoshop än själva fotograferandet. Nu är det en oavgjord match mellan de två.
-
Anyways, imorgon är det torsdag, fysik b (som jag faktiskt börjat gilla), hål (ska hälsa på min farmor och farfar :)), svenska (sista någonsin! kommer sakna vår lärare) och sedan 2,5 engelska cambridge (utan Lisa som är i Umeå :(). Rätt chill dag ändå. Dock inte lika slappt som denna dag och igår, en lektion/dag. Det funkar det med ;)
-
Jo, förresten. På min förra blogg ville någon att jag skulle göra en tutorial på bilden ovan, och den hittar ni här, om ni vill :)
-
Nu ska jag försöka sova, har haft lite sömnsvårigheter i veckan, så vi får se hur det går.
Godnatt :)
/ Ida

Drömmar om saker som vi glömt



modell: Simone
foto: Emelie

Godmorgon gott folk! Solen skiner, jag har sovmorgon och trots allt skolarbete så känns det som att det kommer bli en bra dag idag :) Förmodligen är det tack vare solen, jag älskar att det är ljust ute, man får liksom nytt hopp!

Näe nu ska jag gå ner och göra mig lite frukost, en riktigt god sådan också! Förresten, vad gillar ni bilden ovan :)?

//Emelie

Just Play


modell: Linnea
foto: Emelie
Lokal: Stolen Deer

Slänger in en bild på Linnea så här innan läggdags (dock blev kvalitén när jag laddade upp den här inte den bästa, menmen). Nu ska jag iaf sova och försöka planera ihop morgon dagen. Godnatt

//Emelie

Don't worry, be happy




foto: Emelie

Nu är projekt arbetet igång för fullt, vi musik treor har börjat inse att det faktiskt inte alls är så lång tid kvar till vecka 16 som vi trodde. Hur som helst så har iaf min grupp (PR och Marknadsföring) lyckats ta tummen ur och göra klart affisch, börjat med program blad, fixat reklam i tidningar osv. Pjuh, känns skönt. Dock tror jag mitt huvud kommer hinna sprängas innan vecka 16 är över.. får hoppas inte!

//Emelie

I'll be your winter


modell: Simone
foto: Emelie

Ännu en bild på Simone från i fredags, hon är ju så vacker att man inte kan låta bli :)

//Emelie


Brighter days

modell: Simone
foto: Ida
assistent: Emelie
-
Satt och redigerade bilder på Simone igår kväll samtidigt som jag såg Melodifestivalen. Tycker inte alls om låten som vann, men jag har slutat bry mig så mycket om det där. Sista sportlovsdagen idag, känns helt okej faktiskt! Idag ska jag slappa och ikväll blir det träning och Remember Me med Lisa :) Hoppas den är bra, är den inte det kan man ju alltid se på Robert Pattinson.
-
Ha en bra söndag!
/ Ida

Incomplete lullaby

modell: Simone
foto: Ida
-
Och så en andra bild på vackra Simone från igår :)
Dagens planer är inte så fruktansvärt spännande, ska rita en bild till skolan och lyssna på min fantastiska spellista på Spotify, och ikväll ska jag se finalen av Melodifestivalen. Ganska skön lördag ändå :)
-
/ Ida

Tale as old as time

modell: Simone
foto: Emelie
assistent: Ida
-
Ovan ser ni en bild från dagens plåtning med Simone, hoppas ni tycker om bilden lika mycket som vi gör! Det krävdes faktiskt en hel del jobb att komma till just den där fina soliga fläcken, snacka om att snön stod över knäna på oss. Men det var det värt :)!

Let it Roll


modell: Paulina
foto: Emelie

Oj vilket underbart väder det är idag! Vilket passar perfekt eftersom jag och Ida ska fota Simone idag. Det blir ett vackert utomhus tema som vi tror kommer blir riktigt bra, speciellt när det är soligt och fint ute :)

Bjuder förresten på en bild från i tisdags, tog nämligen några bilder på min syster också. Men hur som helst, kika gärna in senare idag om ni vill se lite nya bilder!

//Emelie


Tears don't fall


modell: Linnea
foto: Emelie
lokal: Stolen Deer

Här har ni ännu en bild från igår, tycker det blev väldigt mycket känsla i den. Linnea var som sagt riktigt duktig, hoppas vi får fota med henne nån fler gång :)

//Emelie

Please don't go tonight

modell: Linnea
foto: Ida
lokal: Stolen Deer
-
God morgon!
Här får ni ett till bild på Linnea från igår :) Jag gillar den!
Idag ska jag verkligen försöka ta tag i mitt projektarbete. Får återkomma med hur det gick ;)
Ha en bra dag!
/Ida

Can't stop rock 'n' roll!

modell: Linnea
foto: Ida
-
Rocktema blev det, som ni säkert förstod. Vi fotade Linnea för första gången, och hon var riktigt grym! Väldigt roligt att fota igen :)
Vi höll till i Stolen Deers replokal, och jag köpte även deras skiva (jag var först! ;)), så kolla in dem på Spotify!
Fler bilder kommer, så klart.
-
/ Ida

Behind the scenes

foto: Ida
Här får ni ett par bilder från idag, första är när Emelie sminkar Linnea. Någon som kan gissa tema? ;) Bilder kommer om ett litet tag :)

Foto Session


foto: Emelie

Godmorgon kära vänner, vet att vi fortfarande är rätt dåliga på att uppdatera. Men idag har vi faktiskt en plåtning! Känns riktigt kul eftersom det var så länge sedan som vi fotade en modell med ett tema. Så kika gärna in ikväll om ni vill se lite nya och fräscha bilder :)!


The first days of spring

foto: Ida
-
Ooh... Utanför kvittrar fåglarna, solen värmer mina ben genom fönstet och det droppar från taket. Börjar det bli vår? Inga fler snöstormar den här vintern? Vågar man hoppas på det? :)
-
Första dagen på sportlovet idag, men jag har inga direkta planer på att utöva någon som helst fysisk aktivitet idag. Får nästan lust att gå ut på en promenad, men nej. Jag ska sitta framför datorn med min braiga bok Logo Design (som jag fick av min lillasyster i julklapp) och mitt skissblock, får se vad vi kan hitta på.
-
Det fina vädret verkar ska hålla i sig, vilket är bra, för jag och Emelie har (minst) två fotosessioner inplanerade. Kommer bli underbart att fota igen! Bilderna kommer upp här så klart.
-
Ha det bra så länge
/ Ida

Smooth Criminal


förra årets musikar treors slutkonsert
foto: Emelie

Idag har MJ konserten varit i fokus, vi har bestämt hur vi ska göra sceniskt, vad vi ska ha på oss och sen har vi självklart repat och soundcheckat som lite smått. I morgon är det praktiskt taget bara konserten som står i fokus och för den som inte har biljetter till konserterna på kvällen så kan man komma och titta på genrepet kl 14.00 i Anderstorps Aulan ist, det är självklart gratis och man behöver ingen biljett, bara att kika in :)

//Emelie

RSS 2.0