A clear sky

Emelie, foto: Ida
-
Så här såg det ut för nästan precis ett år sedan. Väldigt mycket snö på havet då, så det är kanske inte är så konstigt att det mesta är snötäckt nu också. Den här bilden har säkert varit med på bloggen tidigare, tycker att det är lite kul att vi var så nöjda med de där bilderna då, trots att jag fortfarande tycker att de är rätt fina så är det kul att se att man utvecklas ;) Jag börjar bli rätt sugen på att fota nu igen, och jag vet precis vilka två teman jag vill göra... Ska försöka styra upp det där så får ni se sen :)
-
/ Ida

Moto Boy

Fick bli en Photo Booth bild, orkade inte dra fram kameran ;)
-
Ikväll har jag varit och sett på Moto Boy och dessutom fått två skivor signerade och en kram :) Jag är mycket nöjd med kvällen! Älskar älskar älskar hans musik! Early Grave är nog min favorit.
-
/ Ida

Timeless Beauty


modell: Sofia
foto: Emelie

En till bild på sofia, tycker hon är så sjukt vacker!

Just nu sitter jag och har ångest över gymnasiepoäng, högskoleprov, högskolesökningar och allt sådant man kan komma på. Ursch, känns så hemskt att 3 ynkliga år av ens liv ska avgöra hela ens framtid. Känns det riktigt sunt? liksom.. förr behövde man bara vara bra på det man ville göra, sen vare klappat och klart. Nu ska man sanslösa betyg för att göra typ ingenting. Näe.. det är bara att bita i det sura äpplet och ge gärnet nu de sista veckorna.

//Emelie

Vintage


modell: Sofia
foto: Emelie

Var och fotade sofia lite snabbt idag utanför Lanthandeln. Tycker ni om den :)?

//Emelie

Svartvitt

foto: Ida
-
Nyss kommit hem från släktmiddag hos mormor och morfar, ingen traditionell påskmiddag utan entrecote. Passar mig mycket bättre ;) Vi såg självklart hockeymatchen på tv också, som AIK vann!!! Underbart!
Ovan får ni se en till bild på min söta kusin Hugo från tidigare idag :)
-
/ Ida

Bubbles

foto: Ida
-
Det är verkligen superhärligt ute nu, solen skiner och snön smälter! Hugo hittade en burk såpbubblor så vi gick ut ett tag och jag tog med kameran så klart :)
/ Ida

Glad Påsk!

-
Haha, visst är vi söta på bilden? Jag tycker inte att vi ser riktigt så coola ut som vi brukar ;) Och även fast det inte riktigt syns på bilden så tycker jag mitt hår ser riktigt fint ut.. jag ska klippa mig snart, kanske får ta med bilden och visa hur jag vill ha det ;) Nu är det mycket längre, och mycket risigare.
-
2 april idag, hur gick det till?! Känns verkligen (bokstavligt talat) som att det var igår vi skrev vår årssammanfattning för 2009 här på bloggen (kolla i arkivet till höger) men det var ju i januari. Jag får lite panik, måste göra klart projektarbetet, måste söka utbildningar till i höst. Gud vad läskigt. Jag hoppas det går bra.
-
Glad Påsk på er!
/ Ida

RSS 2.0