Emelie

Emelie, foto: Ida
-
Och så en i färg :)
/ Ida

Dream of summer

Emelie, foto: Ida
-
Min tur att lägga upp en bild från idag :) Tycker det blev många superbra, trots att det var kallt och jag höll på att frysa fingrarna av mig, vet inte vad det är för fel på mina fingrar. Älskar den här bilden, Emelie är så vacker :)
-
Skolan är värre än någonsin, så nu får jag hålla ut en vecka till, sen blir det Stockholm med klassen!
-
/ Ida

Daydreams


modell: Emelie
foto: Ida

Jag och Ida var och fotade inför balen idag. Hon ska ju fota mig och Samuel när vi ska på balen, och idag var vi och kikade ut några ställen vi har tänkt fota på. Kommer bli super fint tror jag :)!

Det är verkligen hur sjukt som helst att nästa vecka är "studentveckan" (veckan då vi ska klä ut oss och härja) och sedan är det liksom balen och studenten? Har som inte riktigt förstått det än, kanske sjunker in om nån månad. haha

//Emelie

19!

foto: Emelie
-
Idag fyller jag 19 år och det har firats med släkten och Emelie, massor av fina presenter och god chokladtårta med jordgubbar och grädde! Nu börjar denna sommarvarma dag lida mot sitt slut, kan bara konstatera att det har varit en mycket bra dag om man inte räknar med kursprovet i fysik :)
-
/ Ida

En gammal sång


modell: Emelie
assisten: Paulina
foto: Sara

Har äntligen fått bilderna av Sara. Tycker de blev väldigt väldigt bra, hon är ju verkligen super duktig! Dock vet jag inte riktigt om jag tycker att jag passar i så där stora glasögon som jag har på bilden ovan, men lite små häftiga är de ju.

Men vad gillar ni bilden :)?

Just Shine


modell: Paulina
foto: Sara

Klantig som jag är så hade jag inte upptäckt att sara skickat ett mail med alla bilderna från i onsdags, så jag har suttit och väntat på att hon ska logga in på msn och skicka dem till mig. Men tillslut fick jag för mig att kolla mailen och där hade jag fått ett mail om att jag skulle välja ut vilka jag ville ha.. hah menmen, nu väntar jag iaf bara på att hon ska redigera och skicka iväg dem! Blev otroligt många fina bilder, hon är verkligen super duktig :)

Tills vidare lägger jag in en bild som hon tog på min lilla syster paulina, som också agerade assistent. Visst blev det fint :)?

//Emelie

Helg

foto: Ida
-
Lång frånvaro av mig på bloggen, igen. Men nu är det slutspurten innan studenten som gäller! Den här långhelgen är nödvändig, måste plugga en massa fysik inför kursprovet på torsdag (min födelsedag!).
-
Men för att ha lite kul också så ska jag och Emelie fota i morgon! Längtar längtar längtar! Hon blev ju fotad av Sara igår också, jättefina bilder av de jag har sett på hennes blogg :)
Nu ska jag till Lisa och gräva ner mig i fysikboken.
-
/ Ida

Good old times

Den gamla goda tiden

Har suttit och kikat igenom gamla foto album nu på morgonen, behöver nämligen bilder till min skapande bok. Ganska kul att se tillbaka och minnas, man hade det allt bra då alltså!

Näe nu ska jag cykla ner dit skolan och scanna in bilderna så jag kan få bli klar med boken nån gång!

//Emelie

It's dangerous to be sleeping alone


modell: Sofia
foto: Emelie

Godmorgon gott folk! Idag är jag ledig helt från skolan (hade egentligen en lektion men vår lärare är borta) och bara för det så vaknar jag självklart kl 06.00 och kan för allt i världen inte somna om.. suck. Men det är fint väder och jag är pigg och glad, så jag ska väl inte klaga :) Dessutom kom mamma hem med en MASSA fina kläder åt mig från stockholm igår! Längtar efter att få använda dem!

Förresten så blev plåtningen med Sara inte av igår, vi flyttade fram den till onsdag istället :)

//Emelie


Bad dayMin skapande bok

Har suttit hela kvällen och kämpat med min skapande bok, där vi ska skriva om barns allmänna/musik/bild utveckling och sedan om våran egen. Jag måste säga att jag är sjukt less på denna bok, det ser extremt mycket roligare ut än vad det är vill jag lova!

Näe, nu ska jag skriva klart det sista så jag får sova, så det blir fredag och så jag får vara med min älskade samuel! Han måste vända mitt humör, för det är inte på topp just nu alltså.

//Emelie


Never seen the light of day


modell och hår: Simone
foto: Emelie
assisten: Ida

Goddag ni tappra läsare som trots våra extremt dåliga uppdateringar fortfarande kikar in här dagligen (måste säga att det imponerar mig)! Idag vaknade jag upp och kände att, det här kommer inte bli någon vidare dag.. Menmen, det är fredag imorgon och då får man ta nya tag!

Kan berätta att jag ska bli fotad av Sara nu på söndag, så kika gärna in då om ni vill se några bilder från vår foto session. Tor det kommer bli riktigt roligt, var länge sedan jag stod framför kameran istället för bakom den! Sen så är ju Sara så duktig, så det kommer säkert bli superfina bilder :)

Näe nu ska jag slänga mig i duschen och sen dra mig till skolan, ha en bra dag!

//Emelie

RSS 2.0