På återseende

Foto: Ola Harström
.
Idag är dagen kommen då jag ska bege mig hem igen. Har varit väldigt roligt att hälsa på Ida här i huvudstaden, men nu är det dags tillbaka till verkligheten. Men Ida kommer ju hem igen på fredag, så då får vi ses igen om inte alls så länge!
.
Och i morgon fyller jag ju år.. oj så konstigt, har som glömt bort det. Men ingen lyx för det inte, blir jobb från 13.00 till 20.15 (får lite sovmorgon iaf). Näe nu ska jag gå och duscha så att kommer iväg i tid.
.
//Emelie

Our weekend

foto: Ola Harström
-
I helgen har vi hunnit göra en massa roliga saker, igår blev vi till exempel fotade av Ola (som går i Idas klass) på KTH. Det blev många väldigt fina bilder :) Annars har vi mest shoppat, fikat, ätit god mat (och äcklig mat) och lyckats komma in gratis på en klubb. Ikväll ska vi äta (igen), se en mysig film, äta (ja, igen) biopopcorn och självklart se lite av valvakan!

Hey ho, let's go

(i brist på bilder så slänger jag upp ännu en leende på mig själv)
.
Ja, det här tog ju längre tid än jag trodde, jag är nog världens segaste människa. Men nu är jag iaf redo för staden! Hopppas bara att jag kan hitta överallt, lokalsinne har aldrig varit min grej, men, den som lever får se.
.
Nu ska här shoppas!
.
//Emelie

In the city of wonder

En vacker bild på mig själv, nyvaken, osminkad och oduschad i Idas lägenhet (jag gillar det faktum att jag är svullen under ögonen för att jag har sovit för mycket i natt). Ida själv är på skolan, och där ska hon stanna till klockan fyra, så jag är helt ensam i denna stora stad. Men jag gråter inga tårar för det, inte alls. Snart ska jag slänga mig i duschen och sen äta lite lunch för att sedan ta de väldigt få stegen ned mot kärnan av staden. Min kära mor har nämligen lämnat en önskelista åt mig som jag hade tänkt försöka förverkliga medan jag ändå är själv.
.
Så, nu har jag slagit på lite taggande musik så jag kommer igång någon gång! Ska börja med att slita mig från datorn iaf..
.
//Emelie

Where did you go?


Jag och Ida
foto: Sara Marklund

Någon som undrar om vi typ har dött? Så är i alla fall inte fallet, men själklvart har det blivit stora förändringar nu när vi båda två har tagit studenten och ska försöka göra något vettigt av våra liv. Så nu har Ida flyttat ned till huvudstaden för att gå på KTH (Kungliga tekniska högskolan) och utbilda sig till civilingengör.  Vilket är lite sorligt då vi inte kan ses som vi gjort förr, och självklart blir det svårt att fortsätta fota och pillra med bloggen.

Men imorgon ska jag och hälsa på min kära vän över helgen, vilket ska bli riktigt härligt!

//Emelie


RSS 2.0