City of wonder


modell: Ida
foto: Emelie

Godmorgon gott folk! Vet ni vad jag just kom på? Jo, igår var jag uppe i typ 20 timmar i streck, det ni. Steg först upp 07.00 för att sedan dra mig till skolan, ha lektioner och ett 2 timmars långt samhälls prov (vilket tömde mitt huvud på allt som fanns där inne), sedan släpade jag mig hem, tog en power nap (fast lyckades aldrig somna) på 20 min och myste sedan med samuel en stund innan jag for iväg till mollys för att jobba från 22.00 - 03.00. Så jag somnade där vid fyra på morgonen nån gång.

Så man kan säga att jag är lite slut idag, och som grädden på moset så ska jag jobba samma tider inatt också. Den här helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig, haha, men extra klirr i kassan är ju alltid välkommet.

Tills diskplockning och jack inhängning (lr vad man nu ska säga) kallar så ska jag kurera mig i soffan med film, te och kanske lite vitamin kurer.

//Emelie

Ekonomi


foto: Emelie

Så här ser mitt (eller för att vara exakt, min systers) soffbord ut just nu, fullt med papper, anteckningar och böcker. Men ska man plugga ekonomi så måste man ju göra det ordentligt och det är just vad jag gör (eller försöker iaf), har dock tagit en liten "drick yoghurt" paus nu, det är inte lätt att sitta bänkad i timmar i sträck direkt.

Men nu ska jag återgå en stund innan det är dags att sova. Tagga skola och jobb imorgon... Fast är faktiskt lite taggad på att jobba, hoppas det går bra så jag får jobba där fler gånger bara. Hur det än blir så är det alltid fint att skriva i sitt cv att man jobbat på mollys, right?

//Emelie


Olive tree


foto: Emelie

Så här såg det ut i vårat fönster imorse, vi har ett fint litet olivträd (självklart inget riktigt men) som gjorde sig så fint i motljuset att jag var tvungen att fånga det på bild. Resultatet blev väl ganska fint ändå? Typ, grekland, någon?

//Emelie


Sunset


modell: Emelie
foto: Ida

En härlig sommarbild bjuder jag på idag, hoppas ni gillar den.

Godmorgon allihopa!  Vaknade ganska nyligen av solen i mitt ansikte, vilket underbart väder alltså! Om man blundar och försöker riktigt noga så kan nästan tro att det är sommar. Känner att det här kommer bli en bra dag.

Jag har huset för mig själv denna morgon, så jag kan göra lite vad jag vill, dock tror jag att jag ska öva lite på piano läxan, läsa lite samhälls och sen ta en efterlängtad dusch. Frågan är dock om jag ska äta lunch hemma eller på skolan, hm.. den som lever får se.

Näe nu ska jag sätta mig vid pianot och plinka en stund, ha en bra solig dag!

//Emelie

Hard work


modell: Sofia
foto: Emelie

Här får ni bilden på sofia i ett litet större format, hon är ju så snygg, så jag tror inte ni misströstar? :)

Okej, det har inte blivit super mycket samhälls gjort.. däremot har jag suttit med arbetsmiljö och säkerhet ist, vi har redovisning om belastningsskador på fredag så det känns bra att ha skrivit färdigt allting nu! Bättre än att inte ha gjort nånting alls dessutom. Men jag tror jag ska stänga av datorn och lägga mig i sängen med samhälls boken nu, eller snart iaf, jag har ju faktiskt sovmorgon till 12.15 imorgon! Det är så skönt att stiga upp på morgonen utan att behöva stressa det minsta, man kan känna lugnet helt enkelt. så vill jag jämnt vakna.

Förresten så fick jag ett samtal av Emma från Mollys igår, och gissa vad? Jo jag ska jobba där på fredag! Först blev jag lite förfärad eftersom jag hade utgångs planer inför fredagen, det var ju nämligen tänkt att jag skulle dansa hela natten lång med bruttan ovan, men sen insåg jag faktiskt att jag hade lyckats få in en fot där och det känns ju otroligt bra. Hoppas jag får jobba där fler gånger! Men vi ser väl hur det går på fredag, jag ska iaf plocka disk och stå i garderoben, så det är där ni finner mig under fredags natten.

//Emelie

Unbelievable


från förra årets tema konsert, foto: Ida

Åh jag känner mig som världens klantigaste person.. verkligen.. hur lyckas jag?!

Jaja, jag ska iaf sätta mig och plugga samhälls som en sårad nu och sedan tagga för ensamble rep imorgon. Mindre än en vecka kvar till Michael Jacksson konserten nu och om ni inte har hört det så tog biljetterna slut på en kvart efter de hade släppts på bokia, så nu blir det en till konsert så att så många som möjligt kan komma och kolla.
Den första (där alla biljetter redan är slut) är kl 19.00 tisdag den 2/3, alltså nu på tisdag, och den senare till lagda konserten är samma dag fast kl 21.00 (de kommer att vara på Anderstorps Aulan som vanligt). Så är ni sugna på lite MJ musik så tycker jag ni ska pallra er till A-torp skolans bibliotek imorgon och hämta ut en biljett till den senare föreställningen!

//Emelie

Hjärtat


foto: Emelie

Jag har nog inte berättat det här för er, men jag har ju faktiskt gått och kärat ner mig. Tänka sig va? Det känns så ofantligt bra och jag är väldigt lycklig. Idag (eller igår blir det ju nu efter att kl slagit tolv) så har vi varit tillsammans i en månad:) Dock känns det längre eftersom vi har känt varandra i över ett år, men det är fortsättningen på något bra ♥

Sådär ja, jag har fått lätta på hjärtat lite och ska nu lägga mig och sussa söt. Imorgon är det texmex buffé, blir tusan ingen frukost så man klarar av att äta mkt som möjligt!
Godnatt på er.

//Emelie


I staden växer inga blommor



foto: Emelie

Visst är det dags för en varm och härlig vår nu? Jag är iaf sjukt less på all denna snö och kyla (som ni kanske förstått då jag typ gnällt över detta sedan december?). Tänk er att istället komma ut och den härliga vår solen, som faktiskt värmer litegrann, tittar fram. Och när de första asfalts fläckarna visas, ja då är lyckan gjord!

Ikväll blir det att plugga samhälls, ekonomi, som en tok. Känner verkligen inte suget, men måste man så måste man. Ska bara smälta maten (riktiga hemmagjorda hamburgare, dvs. inga frysta fuskgrejer) innan jag börjar, för just nu tror jag att jag har en tendens att sprängas om jag anstränger mig för mycket.

//Emelie


Here we go again


foto: Ida
modell: Jag (Emelie)

Någon annan som är lika trött som jag? Känner att den här veckan verkligen kommer att bli en låång och ihärdig en, suck. Önskar att jag kunde hoppa över skapande och ha lunch ist, men samtidigt så är det leverbiff på menyn och om jag ska vara ärlig så lockade det inte allt för mycket. Kan bli en tur till obs, den som lever får se.

Dock längtar jag till sång lektionen, har ju övat som en tok och faktiskt blivit riktigt bra att sjunga låten, trots att den är på gränsen till för hög. På tal om musik så har musikarna (dansarna ska framföra nåt nummer också tror jag) en konsert nästa tisdag, alltså den 2/3, temat är Michael Jackson och jag personligen tror att det kommer bli en grymt bra konsert. Så den som är intresserad ska ta sig till bokia idag och hämta ut biljetter där! (de är gratis)

Näe nu ska jag försöka jobba lite, hej så länge!

//Emelie


What a wonderful world


modell: Paulina
foto: Emelie

Här har ni en bild på min lillasyster paulina! Hon gör sig fint framför kameran tycker jag :)

Just nu sitter jag iaf och försöker göra de sista ändringarna på affishen till våran slutkonsert (projektarbetet). Känns som att vi äntligen börjar komma någonstans med allt det här, vilket är extremt skönt! Dessutom har jag varit duktig och gjort piano läxan idag! Brukar alltid vänta tills dagen före, men idag började jag första dagen som jag fick läxan, det är definitivt framgång ;)

Ikväll blir det bara att ta det lugnt, Samuel har skickat en massa bra filmer till mig och jag tror jag ska ta och se en av dem. Fast först, plugga samhälls..

//Emelie


Irony


modell: Sofia
foto: Emelie

Två rätt simpla bilder på sofia som jag lekte lite med i photoshop, vad tycks?

Hej alla glada! För jag hoppas ni är glada? Själv är jag då på relativt bra humör, har varit duktig och gjort sång/piano läxan (för en gångs skull) och jag har dessutom hunnit med att se en av mina favorit filmer Pans Labyrint! Funderar dessutom på att typ gå och sova snart, helt sjukt eftersom klockan bara är 20 i 10 (okej, den var det när jag började skriva inlägget, men sen kom jag av mig och nu är kl halv 11.. illa), men fy så skönt, är sömnig så här efter filmen.

Så nu ska jag ta och sova, godnatt!

//Emelie


Still winter

Jossan och Charlie, foto: Ida
.
Idag har jag, mamma, Jossan och Charlie varit ute på promenad i skogen. Massor med snö, underbart väder och en kamera, kan inte bli mycket bättre en vinterdag!
.
/ Ida

Emelie

modell: Emelie
foto: Ida
-
Visst är hon vacker? :)
-
Trevlig helg!
/ Ida

The coldest story ever told


modell: Sofia
foto: Jag (Emelie)

Jag tänkte äntligen ta tummen ur och skriva ett inlägg här på bloggen! Vi har varit så extremt dåliga på att skriva här nu förtiden, men ibland har man inget sug efter det helt enkelt.

Jag snabb fotade Sofia i måndags, som vanligt är det svårt att få till det snyggt inomhus, men jag tycker bättre om det än i studion iaf, blir så extremt platt och tråkigt då. Dock så tycker jag armen ser lite avkapad ut, men söt är hon iaf. Så vad tycker ni om den?

Jag har iaf fullt upp med skolan, körkortet, kompisar osv nu. Hela den är och har jag varit uppbokad, varenda dag. Pjuh, det är inte lätt att vara poppis.. haha näe men idag har jag iaf sovmorgon till 12.15, vilket är grymt skönt. Ska sätta mig och öva lite på min piano läxa snart, men först tänkte jag tipsa om en grymt bra låt, nämligen Heartless - The fray. Det är alltså Kanye Wests låt heartless som The fray har gjort om, grymt säger jag bara, grymt. Dessutom är videon riktigt snygg, enligt mig själv iaf, kan som inte riktigt slita mig.

//Emelie


Geisha

modell: Emelie
foto: Ida
-
Hej igen, jag börjar bli bättre på det här med att uppdatera! Igår var det tänkt att jag och Emelie skulle fota, det blev inte så länge, men några guldkorn fick vi ändå. Bilden ovan är ett av dem. Vad tycker ni?
-
Jag börjar bli sjuk, liksom alla andra. Det liksom bränner under ögonlocken när man blundar. Hoppas det vänder snart.
-
Ha det bra!
/ Ida

Sparks

© Ida Nilsson
.
Så det här är min första uppdatering på... två veckor. Det är ju uselt. Men, eftersom det här är en fotoblogg och vi inte fotar för tillfället så blir det ju svårt att uppdatera med nya bilder. I veckan har vi dock tänkt fota varandra och så ska vi planera ett nytt tema (vi säger så rätt ofta, I know, men nu ska vi faktiskt fixa en lokal inne så vi behöver inte bry oss om det iskalla vädret som jämt förstör) vilket säkert kommer bli bra!
.
Idag har jag roat mig med att göra en ny skrivbordsbild till mig själv, vad tycks? :) Jag har också varit hos farmor och farfar och tränat efter det. Tror jag håller på att bli lite småförkyld, verkar som att alla har blivit det helt plötsligt.. Antar att det inte går att komma undan.
.
/ Ida

RSS 2.0