When did I stop believing?

foto: Anna Östlund, redigering och modell: Ida
-
Nej, det är inte så att jag är deppig eller något, har bara tråkigt och då blev det bara så att jag satte mig och redigerade en bild lite snabbt :) Jag vill fota! Men ALLA jobbar eller är borta eller... ja vad de nu gör. Trist. Men jag åker snart till Grekland, får väl ha kul där istället :) Imorgon ska det regna, kanske startar något nytt i Photoshop, det var läänge sedan.
-
/ Ida

När allt är underbart


Jag på studenten
foto: Syster Paulina

Länge sedan jag skrev nu, har så mycket annat för mig. Jobbar på konsum i bureå till och från, men nu till veckan är jag ledig (vad jag vet än så länge iaf), det känns riktigt skönt :) Men det lär ju säkert regna hela veckan bara för det. Haha aja, den som lever ser.

Nu är ju Ida i Stockholm, men hon kommer hem imorgon så snart ska vi styra upp en plåtning. Det var verkligen eviheter sedan jag fotade, så nu är jag sugen igen! Men nu ska jag dra till sofia och mysa :)

Sen så måste jag bara få upplysa alla om att jag tror jag är den lyckligaste människan i världen just nu. Allting är underbart!

//Emelie

Midsummer

Erik, foto: Ida
-
Vi är nästan lika dåliga som alltid på att uppdatera, trots att vi (åtminstone jag) har en massa bilder på lager. Men i veckan jobbar jag en hel del, så jag kan skylla på det! Har stigit upp 5.45, och kommit hem på kvällen och somnar direkt - ungefär ;) Imorgon är det dock slut med det, åker nämligen till Stockholm för att fira Midsommar hos mina kusiner :) Så glad midsommar (säger man så? trevlig midsommar?) på er alla!
-
Om ett tag väntar middag på Coasters här i Skellefteå. Yummie!
/ Ida

Kungligt Bröllop


Jag och Samuel
foto: Ida

Idag ska kronprinsessan, Viktoria och hennes Daniel äntligen vigas! Jag som är sjuk kommer sitta bänkad framför tv:n hela dagen, och jag vet att Ida ska göra detsamma, även fast hon inte är sjuk ;) Vi är nog ganska överrens om att det är klänningarna vi ser mest fram emot, och sen gillar vi Mark också!

Ovan ser ni förresten en till bild från balen, blir lika varm om hjärtat när jag ser dessa bilder, Ida gjorde verkligen ett galant jobb!

//Emelie

Förgätmigej

Anna bland förgätmigej, foto: Ida
-
Idag var jag ute och fotade med Anna och fikade på Lanthandeln. Älskar den butiken/caféet, så underbart att bara gå runt och titta och peta på alla gammaldags saker de har där! Köpte en ring som var snygg snygg snygg! Visste inte ens att de hade smycken där, men blev glatt överraskad :)
Förra gången jag och Anna fotade var det -20° (ni kan se bilden hon tog på mig här), det var betydligt kallare än idag vill jag lova. Idag var det alldeles lagom :)
-
/ Ida

Lisa

Lisa, foto: Ida
-
Här är en bild på min kära vän Lisa som jag fotade innan balen :) Har haft fullt upp, men är snart klar med alla redigeringar.
-
Idag gjorde jag Cambridge-provet (säkert fullständigt onödigt men nu är det åtminstone gjort) och var tvungen att stiga upp 6. Usch, jättejobbigt, särskilt på ett lov! Nu har jag inte så där extremt mycket att göra, vet inte om det bara är skönt eller om det är tråkigt? Mer uppdatering blir det säkerligen i alla fall, jag är sugen på att fota och har flera bilder som jag inte visat än!
-
/ Ida

Studenten!

foto: Paulina
-
VI HAR TAGIT STUDENTEN!!!

Balen


Jag och min Samuel före balen 2010
foto: Ida

Tänkte bara visa en bild från igår, då älskade Ida fotade mig och Samuel inför balen. Det blev fantastiskt vackra bilder, så ni kommer säkert få se fler framöver. Håret stod Frisörerna i stan för och sminket fixade jag själv :)

Tack så hemskt mycket Ida!

//Emelie

RSS 2.0