Stina


modell: Stina
foto: Emelie
assistent: Paulina
-
Imorgon är det dags för oss att fota igen, denna gång är det Emelie som står för modellandet och jag som står för fotandet. Nu håller vi bara tummarna för att det slutar regna och blir fint väder imorgon!
Och ikväll/natt - Kent på PDOL!
-
/ Ida

Forgotten Fairytale - Part 2

Princess: Moa-Stina
Evil witch: Ida
Foto: Emelie
Assistent: Paulina
Bildbehandling: Ida

Forgotten Fairytale - Part 1

Princess: Moa-Stina
Evil witch: Ida
Foto: Emelie
Assistent: Paulina
Bildbehandling: Ida
-
To be continued...

Belladonna

modell: Ida
foto: Emelie
assistent: Paulina
smink: Make Up Store
-
Do not betray a beautiful lady - Atropa Belladonna
-
En första bild från dagens tema! Vad det handlade om mer precis kan kanske rubriken ge en ledtråd till. Och färgen på ögonskuggan och örhängena.. Blev underbart sminkad på Make Up Store under förmiddagen, det var ingen vanlig onsdagsmake det inte.
-
Själva storyn med massvis av fler bilder får ni se imorgon, för nu (efter en hel dag med fotande av två olika teman) så ska jag gå och sova.
/ Ida

Summertime

Ida, foto: Emelie
-
En till bild från när vi fotade bland blommorna :) Snart bär det av till Make Up Store, ska sminkas och efter det blir det en session med ett roligt tema! Så kika in lite senare idag :)
-
/ Ida

Flowers

Emelie, foto: Ida
-
Igår kväll fotade jag och Emelie. Fler bilder kommer sen :)
-
/ Ida

Greece

foto: Ida
-
Halloj! Har ni det bra?
Jag har nyss kommit hem från Grekland som var underbart! Men det är skönt här hemma också, här slipper man åtminstone smälta bort i värmen. Har också fått veta att jag har kommit in på KTH, så jag flyttar till Stockholm om knappt en månad!!! Det känns verkligen pirrigt!
-
Och håll ut, jag och Emelie har flera roliga sessioner på gång! Då kommer det bli lite mer fart här på bloggen igen ;)
-
/ Ida

The light in the end of the Tunnel


foto: Ida

Nu är äntligen den här dödsveckan med jobb snart över! Har bara jobb på mollys från 12 - 19 sen ska jag själv försöka få gå lite på stadsfesten (om jag nu orkar dvs.). Annars blir det bara att mysa med Samuel, vilket egentligen räcker väldigt långt bara det.

Näe nu ska jag äta, sen jobba.

//Emelie

Solljus


Ida
foto: Jag

En bild (en lite mer serriös sådan) från igår på vackra Ida, tycker den blev rätt fin faktiskt :) Ida är ju förresten i Grekland nu, den lyckosten.. vissa andra bara jobbar hårt. Hoppas hon får det bra iaf!

//Emelie

Färger i en vindfoto: Ida

Sa jag att det blåste mycket idag? Tja, här har ni beviset iaf. Var lite svårt att lyckas med en snygg posé när håret flög åt alla håll kan man väl säga, men å andra sidan blev det ju några roliga kort också ;) Dock blev det mest konstiga blås bilder på mig, så ni får stå ut med hela 3 bilder på mig idag. Den ena kanske lite fagrare en de andra två, men det bjuder jag på.

Nu ska jag äta lite kvällsfika och sedan förberreda mig inför en hel veckas jobb, på både konsum och mollys. För för er som inte visste det ska mollys ha ett tält på stadsfesten och där ska lilla jag springa omkring och servera gud vet vad, så kika gärna in och hälsa på ;)

//Emelie


Helplessly hoping


Jag på balen
foto: Ida

Idag har jag varit på stan med Ida, riktigt mysigt. Vi åt lunch på waynes (kycklingsallad, mango-chili sås och is te med persiko smak, mums!). Efter det så gick vi en sväng på nordanå och vid älven, tog några snabba somriga kort (dock blåste det enooormt mycket, så endel bilder blev ju lite som de blev), Ida lägger säkert ut några senare ikväll :) Då kanske hon också berättar om våra nya teman som vi har tänkt genomföra! Ih

Vad gillar ni bilden förresten :)?

//Emelie

RSS 2.0